Keresőoptimalizálás árak

Mennyi pénzt ér az meg Neked, hogy a honlapod a Google találati listáján az első oldalon és azon belül is az első 3 helyen legyen?

Azt ugye tudod, hogy az érdeklődők közel 75%-a találati lista első három helyéről választ?

Ha nem, akkor olvasd el ezt a cikket a keresőoptimalizálásról.

Rengetegen keresnek gyógyírt problémájukra az interneten és 3/4-ük csak az első 3 találatra kattint rá, így a bevétel jelentős része is az első 3 honlap között oszlik meg.

A mai magyar online piaci forgalom havonta milliárdokban mérhető.

Most gondold át még egyszer, hogy mennyi pénzt ér meg Neked az, hogy rákattintson az érdeklődő a honlapodra és megnézze a céged termékskáláját és árait!

Én abban segítek Neked, hogy céged honlapja a találati listák elején legyen megtalálható, így sokkal több érdeklődő fog rákattintani a honlapodra.

Viszont azt az elején le kell szögezni, hogy ez folyamatos munkát jelent, mivel a konkurensek is folyamatosan dolgoznak ezen, így verseny alakul ki.

Folyamatos munka nélkül a konkurencia akkora előnyt szerezhet, amely csak nagyon nehezen dolgozható le.

A vásárlók folyamatosan nézelődnek, folyamatosan újabb problémára keresik a megoldást, ezért folyamatosan ott kell lenni a lista elején, hogy a Te céged válasszák.

Az egyszeri csomaggal a hibákat lehet kijavítani, stabil alapot lehet építeni, de a biztos eredményt a folyamatos keresőoptimalizálás jelenti.

Ne feledd! A honlapodba belefektetett munka és pénz folyamatosanMennyi pénzt ér az meg Neked, hogy a honlapod a Google találati listáján az első oldalon és azon belül is az első 3 helyen legyen?