Keresőoptimalizálás árak

Mennyi pénzt ér az meg Neked, hogy a honlapod a Google találati listáján az első oldalon és azon belül is az első 3 helyen legyen?

Azt ugye tudod, hogy az érdeklődők közel 75%-a találati lista első három helyéről választ?

Ha nem, akkor olvasd el ezt a cikket a keresőoptimalizálásról.

Rengetegen keresnek gyógyírt problémájukra az interneten és 3/4-ük csak az első 3 találatra kattint rá, így a bevétel jelentős része is az első 3 honlap között oszlik meg.

A mai magyar online piaci forgalom havonta milliárdokban mérhető.

Most gondold át még egyszer, hogy mennyi pénzt ér meg Neked az, hogy rákattintson az érdeklődő a honlapodra és megnézze a céged termékskáláját és árait!

JövőMarketing SEO eredményei

Én abban segítek Neked, hogy céged honlapja a találati listák elején legyen megtalálható, így sokkal több érdeklődő fog rákattintani a honlapodra.

Viszont azt az elején le kell szögezni, hogy ez folyamatos munkát jelent, mivel a konkurensek is folyamatosan dolgoznak ezen, így verseny alakul ki.

Folyamatos munka nélkül a konkurencia akkora előnyt szerezhet, amely csak nagyon nehezen dolgozható le.

A vásárlók folyamatosan nézelődnek, folyamatosan újabb problémára keresik a megoldást, ezért folyamatosan ott kell lenni a lista elején, hogy a Te céged válasszák.

Az egyszeri csomaggal a hibákat lehet kijavítani, stabil alapot lehet építeni, de a biztos eredményt a folyamatos keresőoptimalizálás jelenti.

Ne feledd! A honlapodba belefektetett munka és pénz folyamatosan termelni fogja Neked a látogatókat, akik a bevételeid gyarapodásáért felelősek.

Tehát, ha ma fejleszted, keresőoptimalizálod weboldaladat, akkor azt Neked csak ma kellett fizetni, de ez a mai munka a következő 5-10 évben Neked bevételt termel.

A keresőoptimalizálás árak folyamatosan emelkedni fognak, mint minden a mai világban, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy X összeg kifizetése hoz Y eredményt, vagy X+1 összegé.

Ezeket mindenképpen gondold át, mielőtt döntesz a keresőoptimalizálás árak elfogadásáról.

Keresőoptimalizálás organikus eredmény garancia

 

Ha 6 hónapon keresztül folyamatosan együtt dolgozunk, akkor garanciát vállalok arra, hogy az organikus forgalmad jelentős mértékben emelkedni fog az optimalizált témákban, tertületeken.

 

Mi történik akkor ha mégsem jönnek az organikus eredmények?

 

Ha 6 hónapon keresztül folyamatosan együtt dolgozunk, és mégsem növekszik az organikus forgalmad az optimalizált témákban, területeken, akkor visszafizetem az egész összeget, amit a 6 hónap alatt kifizettél nekem.

 

Ezt azért merem vállalni, mivel eddig mindig jelentős eredményeket hozott a 6 hónap folyamatos munka.

 

Tehát Te semmit sem veszíthetsz a 6 hónap alatt!

Vagy jelentős organikus eredményeid lesznek, vagy 0 forintodba került az egész munka.

Ígérem, utoljára teszem fel a kérdést:

Mennyi pénzt ér az meg Neked, hogy a honlapod a Google találati listáján az első oldalon és azon belül is az első 3 helyen legyen?

Mutatom, hogy én mennyiért vállalom el egy weboldal, webáruház folyamatosan keresőopimalizálását.

JövőMarketing keresőoptimalizálás árak

Feltérképezés csomag

 

Minden keresőoptimalizálás munka egy alapos feltérképezéssel kezdődik, melynek egyszeri ára 39.000,- Ft.

 

Ez egy mini SEO auditnak felel meg, amely keretében feltérképezem az oldalad hibáit, a konkurenseid és a saját oldalad erősségeit, gyengeségeit. 

Felállítok egy SEO stratégiát a javítandó területekről, majd 6-12 hónapos fejlesztési tervet készítek ebből, amit természetesen írásban Te is megkapsz.

 

Ezután el kell döntened, hogy menjünk-e tovább és orvosoljuk a problémákat, javítsuk az organikus eredményeidet, vagy megelégszel a mini SEO audittal.

 

Ha tovább dolgozunk együtt, akkor az első havi díjas csomagból jóváírom a feltérképezés csomag 50%-t, azaz 12.500,- Ft.

Havidíjas keresőoptimalizálás csomagok (Általános)

Havidíjas keresőoptimalizálás csomagok (Blog)

Keresőoptimalizálási szolgáltatás megrendelése

Csomagok

8 + 3 =