SEO, KERESŐOPTIMALIZÁLÁS MENTORÁLÁS

Te szeretnéd keresőoptimalizálni a saját weboldaladat, webáruházadat?

Bele akarsz kóstolni a SEOzásba? Szükséged van egy tanárra, mentorra, aki nem helyetted dolgozik, hanem csak irányít a SEO világában?

Tanuld meg a SEO alapjait, személyreszabott keresőoptimalizálás képzés, oktatás keretein belül.

Jelentkezem

Mi a probléma a mai SEO képzésekkel?

Rengeteg online SEO tanfolyam található az interneten, melyek között vannak ingyenesek és fizetősek is. Én is nagyon sokat meghallgattam, elvégeztem az évek során, közel ezer óra tanulás és több, mint 500 SEOzott weboldal, webáruház után nevezhetem magam gyakorlott SEO szakembernek.

Egy dolgot hiányolok a mai magyar keresőoptimalizálási képzésekből, a személyességet. Egy olyan személyt, aki csak Neked segít, nem általánosan mondja el a tananyagot, hanem a saját weboldaladon keresztül tanítja meg a SEO alapjait, kijavít, inspirál, mentorál. Nem helyetted dolgozik, hanem irányít, lehetőségeket mutat és rávezet a problémák megoldására, így gyorsabban, hatékonyabban tanulsz. 

Miért vesztegetnél hónapokat, éveket a helyes beállítások megtalálására, ha rögtön el is érheted? Minden egyes elvesztegetett hónap súlyos forintokat, forint százezreket vesz ki a zsebedből.

Lassan, egyedül járod be az utat, vagy inkább gyorsan, mentorálva szeretnéd megtanulni a SEO alapjait és pénzt termelsz a keresőoptimalizálás segítségével?

Most már elérhető ez az online, de mégis személyre szabott lehetőség.

 

Én leszek a Te SEO Mentorod, a saját tanárod!

Mivel indul a SEO mentorálás?

Ha jelentkezel a SEO mentorálásra, először telefonon átbeszélünk minden felmerülő kérdést (ami nem direkt SEO) és ez természetes ingyenes. Utána indulhat a direkt mentorálás.

Miről tanulhatsz a mentorálás, a SEO oktatás során?

Megtanítom Neked a SEO alapjait:

  • Search Console rendszer alapos megismerése, adainak elemzése
  • Kulcsszókutatás
  • Konkurensek feltérképezése, inspiráció gyűjtése
  • Weboldalak alapvető technikai beállításainak elvégzése
  • Tartalom bővítése, optimalizálása
  • Linképítés megkezdése

Mindegyik területnél a saját oldaladon keresztül tanulhatod meg a SEO alapvető lépéseit.

Az alapoktól tanítom meg, hogy mikre kell figyelni a saját weboldalad keresőoptimalizálásakor. Végig vesszük a Technikai, Onsite és Offsite beállításokat.

Feladatokat kapsz, melyeken keresztül bemutathatod a megtanult elemeket, mivel a cél az, hogy hosszabb távon egyedül tudd keresőoptimalizálni a weboldaladat, webáruházadat.

Csak akkor engedem el a kezed, ha már meggyőződtem arról, hogy egyedül is tudsz haladni.
Csak a fel nem tett kérdés a rossz kérdés.

Szoftverek segítségével is támogatom a haladásodat

Speciálisan SEO területre készített szoftverek segítségével sokkal könnyebb és gyorsabb bizonyos területeken a keresőoptimalizálás (linkhálózat feltérképezése, konkurencia analízis, tartalmi optimalizáció).

Neked nem kell ezeket a drága szoftvereket megvásárolni, rendszerekre előfizetni, mivel ezek darabjai havi díj 20e-25e Ft-tól indulnak.

Ha együtt dolgozunk, akkor ezen programokból (pl. SEMrush, Ahresh, Majestic, SEO Powesuite programcsalád) a Te honlapodra vonatkozó adatokat oda fogom adni díjmentesen és közösen értelmezzük is majd ezeket.

 

Mit kapszhatsz még SEO mentorálás ideje alatt?

Egyidejűleg min. 2 munkaóra kifizetése esetén a saját weboldal technikai feltérképezése (Screaming Frog) és annak Excel táblázatos átadása, bemutatása ajándék.

Egyidejűleg min. 4 munkaóra kifizetése esetén a saját és 3 konkurens weboldal technikai feltérképezése (Screaming Frog) és annak Excel táblázatos átadása, bemutatása ajándék.

A Screaming Frog program által elkészített összegzés tökéletesen megmutatja a weboldalunk technikai (title, meta, leírások, duplikációk) hibáit, mely munkaórák tucatjait spórolja meg a felhasználónak, mivel nem kell egyesével leellenőrizni az alodalakat, hanem egy táblázatban látható minden együtt.

Mennyibe kerül a mentorálás?

Visszatérő mentorált akkor vagy, ha az elmúlt 1 évben már igénybe vetted mentor szolgáltatásomat.

(Ha 4 órás csomagot vásároltál, akkor újabb 1, vagy 4  órás csomagot kedvezményesen vásárolhatsz meg, de a 8 órásat nem)

 

A fenti árak magyarországi adószámmal rendelkezőknek szólnak. Közösségi adószámmal rendelkező, nem magyar adószámú cégek, valamint SEO szolgáltatást végző cégek, vállalkozók egyedi árajánlatért kérem keressen meg a megadott elérhetőségeken.

Korábbi mentoráltjaim véleménye

Szentesi Szabina

A SEO kapcsán 0-ról kellett kezdenem, még a fogalmakat is. Csaba segítségével, rövid közös munka után olyan sikereket tudtam elérni, hogy a honlapunkról érkező megkeresések mellett nehéz időt találnom, hogy végére érjek az eddig tanultaknak. Nagyon hálás vagyok és ha az eddigiekből kihoztam amit lehet, akkor jöhet a következő szint. Köszönöm!
 
tulajdonos, fainablak.hu

Mertl Eszter

Csabát egy frissen indult osztrák webáruház Google Ads hirdetéseinek beállítása miatt kerestem meg. Nagyon sok segítséget kaptam tőle a hirdetések elkészítésében és az Ads kezelésében. Rengeteg feleslegesen elkölthető hirdetési összeget megspórolt nekem, azzal, hogy együtt jól konvertáló hirdetéseket állítottunk be. Köszönöm!
 
tulajdonos, trauerkraenze.at

Pelikán Márton

Révai Csaba a SEO mentorálás terén igazi szakértőnek bizonyult. Az általa nyújtott iránymutatások és tanácsok nem csak informatívak és érthetőek voltak, de gyakorlati lépésekként is könnyen alkalmazhatóak voltak cégünk számára. Csaba türelmesen és részletesen magyarázott minden témakört, és készségesen válaszolt minden felmerülő kérdésünkre. A munkája során látszott, hogy mély és alapos ismeretekkel rendelkezik a SEO terén, és szenvedéllyel segít másoknak a siker elérésében. Köszönjük, Csaba, az elkötelezettségedet és a kiváló munkádat! Cégünk online láthatósága jelentősen javult az általad nyújtott mentorálásnak köszönhetően.
 
tulajdonos, bpgep.hu

Kerti Eri

Egyrészt könnyen érthetően, logikusan magyaráztad el a SEO-t, akár az alapoktól is. Másrészt a segítő hozzáállásod, jóindulatod sokat hozzá tett a mentoráláshoz. Minden kérdésemre választ kaptam, többször is visszakérdezhettem, ha szükséges volt. Az, hogy visszanézhető az anyag, szintén nagyon értékes számomra.
A közös munka során valójában többet kaptam, mint amit vártam. Köszönöm. 🙂 Sok sikert kívánok, még biztosan keresni foglak, ha elakadok.
 

Sato Masaaki

There are lot of SEO expert in Hungary. I was an very beginner in this area. At that time I found one of SEO blog which is shown the list of expert by Szuhi Attila. Csaba was introduced for me as a SEO expert by him.

I have no ambition to be SEO master, but would like to know what it is. For me the first step to know what’s going on the search engine and what I should do in order to my web ranking up on the Google. For this purpose Csaba was the best person for me.
 
Csaba is a nice guy who likes talking very much. Because of my native language is not Hungarian, sometimes no chance to speak from my side, anyway he was very helpful at SEO mentor and also a real expert. I had zero knowledge about it, however after 4 times his lessons, my seaching result increased clearly and my knowledge was much developped than my self-study period. So I could recommend you to contact him, if you’d like to know about SEO with short time.
 
owner, usedcar.hu

Dapsyné Javorek Liána

Nagyon hasznosnak tartom a mentorálást, mert lehetőséget biztosít azoknak is, aki nemrég indították webshopjukat, illetve akik nem rendelkeznek még akkora tőkével, hogy havidíjas SEO-zásba kezdjenek. Az elején még tartottam attól, hogy mit is fogok érezni a mentorálás után, de szerencsére pozitív érzéseim vannak.

Úgy érzem kaptam egy löketet a webshopunk fejlesztéséhez, és bízom abban, hogy néhány hónap elteltével eredményeket is elér a belefektetett munka.

Úgy gondolom, hogy a mentorálás azok részére is hasznos lehet, akik a későbbiekben nem maguk szeretnék csinálni az optimalizálást, hanem szakemberre szeretnék bízni. Köszönöm az eddigi segítséget, és természetesen megyünk tovább 🙂

tulajdonos, shop.kicsivagyoknagyleszek.hu

Pál Szilárd

15 éve vannak honlapjaim így a SEO nem ismeretlen számomra. Ahhoz azonban, hogy egy weboldal tulajdonos folyamatosan szinten tartsa keresőoptimalizálással kapcsolatos ismereteit, mindenképpen szakember segítsége szükséges.

Ugyan rengeteg dolgot meg lehet tanulni könyvekből, videókból vagy on-line kurzusokból, így a SEO egyes részelemeit is, ám Csaba SEO mentorálása azért nagyszerű, mert igazi konstruktív oktatói szerepet tölt be. Kíméletlenül elmondja, amit rosszul csinálsz, de azt is, amit jól. A saját honlapodon keresztül ismertet meg a SEO-alapú tartalomgyártással, de sokszor előkerül a technikai SEO és a linképítés is.

Egyszóval Csaba valóban, szó szerint mentorál, én mindenkinek csak ajánlani tudom.

tulajdonos, naptarak.com

Herman Norbert

Kedves Csabi ezúton szeretném megköszönni mentorálásod, mellyel rengeteget segítettél és viszonylag rövid idő elteltével szemre látható eredmények születtek.

Célirányos tanácsra volt szükségem, mert könyveim már voltak. Azt hittem vége, „kuka” a webáruházam és motort kell váltanom, de feltártad a kiaknázatlan  lehetőségeim és hibáimra egyaránt.

Egy biztos, hogy a Jövő Marketing volt a legjobb választás 🙂

tulajdonos, heatcontroll.hu

Szűcs Detti

Kiváló megoldásnak tartom Csaba ötletét, amivel olyan weboldal tulajdonosoknak ad segítséget, akik szeretnék saját kézben tartani az oldaluk felépítését, de nem tudják hogy kezdjenek hozzá, illetve elakadnak a SEO bonyolult világában.

A mentorálás során pontosan azt kaptam, amit Csaba a jövő marketing oldalon ígért. Nagyon meg vagyok elégedve a kapott információkkal.

Rengeteg olyan praktikát és trükköt mutatott, amivel megkönnyíthetem a weboldalam láthatóságát a világhálón.

babafotós, babaemlekek.hu

Vágó Zsófi

Az, hogy személyre szabottan, a saját honlapunkon keresztül tanulhattam, nagy könnyebbség volt, mert nem kellett a saját helyzetünkre lefordítani a hallottakat.

Nagyon jó volt, hogy készséggel válaszolt a kérdéseimre, de nem hagyta, hogy elvesszek a részletekben.

Ezt így sokkal hatékonyabbnak találtam, mintha egyedül próbáltam volna különféle oktató anyagok alapján eligazodni.

A későbbiekben is szívesen dolgozom vele együtt, és jó szívvel ajánlom másnak is.

 

szerkesztő, vertelandrea.hu

Kerekes Levente

A Jövőmarketing mentorálásán keresztül jelentősen megemelkedett a forgalmam és a reklámokon keresztül befolyó bevételeim.

A Révai Csabával eltöltött órák hihetetlenül hasznosnak bizonyultak: megtanított arra, hogy milyen elvek alapján írjak cikket, és hogy mik fogták vissza a honlapom teljesítményét.

Optimista, jó hangulattal eltöltött tanulást biztosított, korrekt áron!

 

szerkesztő, epitoabc.hu

Kis Krisztián

Fantasztikus ötletnek tartom, hogy a mentorálás alatt a tanulást a saját oldalamon keresztül végeztük.

Rendkívül személyre szabott az élmény és rengeteg időt és energiát megspórol, hiszen az első dolgunk ilyenkor, hogy a tanultakat elvégezzük az oldalunkon. Erre a Csabánál nem volt szükség.

Az órák gyorsan repültek a kellemes hangulatban és minden kérdésemre azonnal választ kaptam.

Csak ajánlani tudom és biztosra veszem hogy dolgozni fogok még vele.

 

webfejlesztő & marketing szakember, phresh-it.hu

Putz Mónika

Nagyon örülök hogy rátaláltam Csabára, aki a saját oldalamon keresztül mutatta meg nekem személyre szabottan a teendőket, amely nélkül elveszettnek éreztem volna magam a sok információ között, amelyet elolvastam a keresőoptimalizálással kapcsolatban. Csaba minden kérdésemre készséggel, szakértelemmel azonnal tudott válaszolni, és olyan hibákat sikerült közreműködésével kijavítani, ami mérföldkövekkel mozdította elő az oldalam látogatottságát.

Nagyon köszönöm a munkáját, a szakértelmét és a hozzáállását, mindenkinek szeretettel ajánlom őt.

masszőr, masszazseserintesterapia.hu

Horváth Szabolcs

Csabára egy fórumon találtam rá, ahol már rögtön az elején közvetlen és segítőkész volt. Ingyenesen segített egy témában és ebből a segítségből a későbbiek folyamán aztán munkakapcsolat lett. Sokat egyeztettünk, megismerte az oldalunkat a piacunkat Csaba, majd különböző javaslatokat tett a kitűzött rövid-, közép illetve hosszútávú célok eléréséhez.

Azt gondolom, mindenképpen megérte a befektetett erőforrásokat, bátran ajánlom mindenkinek Csaba munkásságát – kivéve a konkurenciáimat – 🙂

tulajdonos, patronbirodalom.hu

 

Németh György

Bérelt weboldalam van, amelyet saját magam tartok karban. Ezért tartottam fontosnak, hogy saját magam készítsem az oldal SEO-ját is. Csaba mentorálásával a saját gépemen, saját weboldalamon végeztük el a különböző – ingyenes- szoftverekkel az elemzéseket, majd a felmerülő hibákat együtt javítottuk ki egy-egy példán keresztül. Így begyakorolva, a következő időpontra az ilyen típusú hibákat már kijavítva léphettünk tovább.

Csaba nagy hangsúlyt fektet az önálló tudás megszerzésére, ezért igazán használható tudást kapsz.

Csak javasolni tudom mindenkinek, aki saját maga kívánja a webshopját fejleszteni.

 

tulajdonos, mesesajandekok.hu

Palásti János

Első sorban nem egy SEO-val foglalkozó céghez fordultam, hanem helyben, Baján szerettem volna találni valakit, aki tud segíteni, aki irányt tud mutatni a kezdeti SEO lépésekben. Mindenképpen mentort kerestem, mert fontosnak tartottam, hogy én csináljam a feladatokat, nem elvégeztetni szerettem volna azokat. Google találatok között szerepelt Csaba, akit azonnal fel is hívtam. Az időzítés tökéletes volt, hiszen fél óra múlva egy személyes találkozó keretében azonnal megállapodtunk a mentorálásban és mivel volt egy kis szabadideje az első órát meg is tartotta. Hat alkalmas mentorálást választottam és minden perce megérte. Rengeteg segítséget és hasznos tanácsot kaptam, amit a jövőben is tudok kamatoztatni. Segítőkész volt és azonnal válaszolt minden kérdésemre. Külön pozitívum volt, hogy elvégeztette velem a feladatokat, hogy lássa értem miről beszélt.

Ha valaki SEO mentort keres, Csabát nyugodt szívvel tudom ajánlani. Az biztos, hogy a jövőben még fogunk együtt dolgozni.

 

tulajdonos, raktarkellekek.hu