Közösségi csatornáim:

+36 20 802 2623

Telefonálj

Hétköznap 8.00 – 16.00

Rendelkezésedre állok

SEO MENTOR

Te szeretnéd keresőoptimalizálni a saját weboldaladat, webáruházadat?

Bele akarsz kóstolni a seozásba? Szükséged van egy tanárra, mentorra, aki nem helyetted dolgozik, hanem csak irányít a SEO világában?

Jelentkezem

Mivel indul a SEO mentorálás?

Ha jelentkezel a SEO mentorálásra, először telefonon átbeszélünk minden felmerülő kérdést (ami nem direkt SEO) és ez természetes ingyenes.Utána indulhat a direkt mentorálás.

Mennyibe kerül a SEO mentorálás?

A jelenlegi koronavírus helyzetre való tekintettel csökkentett árakon lehet igénybe venni a mentorálást.

A fenti árak magyarországi adószámmal rendelkezőknek szólnak; közösségi adószámmal rendelkező, nem magyar adószámú cégeknek szóló árajánlatért kérem keressen meg a megadott elérhetőségeken.

Mit kapszhatsz még SEO mentorálás ideje alatt?

Egyidejűleg min. 2 munkaóra kifizetése esetén a saját weboldal technikai feltérképezése (Screaming Frog) és annak Excel táblázatos átadása, bemutatása ajándék.

Egyidejűleg min. 4 munkaóra kifizetése esetén a saját és 3 konkurens weboldal technikai feltérképezése (Screaming Frog) és annak Excel táblázatos átadása, bemutatása ajándék.

A Screaming Frog program által elkészített összegzés tökéletesen megmutatja a weboldalunk technikai (title, meta, leírások, duplikációk) hibáit, mely munkaórák tucatjait spórolja meg a felhasználónak, mivel nem kell egyesével leellenőrizni az alodalakat, hanem egy táblázatban látható minden együtt.

Mi a probléma a mai SEO tanfolyamokkal?

Rengeteg online SEO tanfolyam található az interneten, melyek között vannak ingyenesek és fizetősek is. Én is nagyon sokat meghallgattam, elvégeztem az évek során, közel ezer óra tanulás és több, mint 100 SEOzott weboldal, webáruház után nevezhetem magam gyakorlott SEO szakembernek.

Egy dolgot hiányolok a mai magyar keresőoptimalizálási tananyagokból, a személyességet. Egy olyan személyt, aki csak Neked segít, nem általánosan mondja el a tananyagot, hanem a saját weboldaladon keresztül tanít, kijavít, inspirál, mentorál. Nem helyetted dolgozik, hanem irányít, lehetőségeket mutat és rávezet a problémák megoldására, így gyorsabban, hatékonyabban tanulsz.

Miért vesztegetnél hónapokat, éveket a helyes beállítások megtalálására, ha rögtön el is érheted? Minden egyes elvesztegetett hónap súlyos forintokat, forint százezreket vesz ki a zsebedből.

Lassan, egyedül járod be az utat, vagy inkább gyorsan, mentorálva szeretnél pénzt termelni a keresőoptimalizálás segítségével?

Most már elérhető ez az online, de mégis személyre szabott lehetőség.

 

Én leszek a Te SEO Mentorod!

Korábbi mentoráltak véleménye

Vágó Zsófi

Az, hogy személyre szabottan, a saját honlapunkon keresztül tanulhattam, nagy könnyebbség volt, mert nem kellett a saját helyzetünkre lefordítani a hallottakat.

Nagyon jó volt, hogy készséggel válaszolt a kérdéseimre, de nem hagyta, hogy elvesszek a részletekben.

Ezt így sokkal hatékonyabbnak találtam, mintha egyedül próbáltam volna különféle oktató anyagok alapján eligazodni.

A későbbiekben is szívesen dolgozom vele együtt, és jó szívvel ajánlom másnak is.

 

szerkesztő,

vertelandrea.hu

Kerekes Levente

A Jövőmarketing mentorálásán keresztül jelentősen megemelkedett a forgalmam és a reklámokon keresztül befolyó bevételeim.

A Révai Csabával eltöltött órák hihetetlenül hasznosnak bizonyultak: megtanított arra, hogy milyen elvek alapján írjak cikket, és hogy mik fogták vissza a honlapom teljesítményét.

Optimista, jó hangulattal eltöltött tanulást biztosított, korrekt áron!

 

szerkesztő,

epitoabc.hu

Kis Krisztián

Fantasztikus ötletnek tartom, hogy a mentorálás alatt a tanulást a saját oldalamon keresztül végeztük.

Rendkívül személyre szabott az élmény és rengeteg időt és energiát megspórol, hiszen az első dolgunk ilyenkor, hogy a tanultakat elvégezzük az oldalunkon. Erre a Csabánál nem volt szükség.

Az órák gyorsan repültek a kellemes hangulatban és minden kérdésemre azonnal választ kaptam.

Csak ajánlani tudom és biztosra veszem hogy dolgozni fogok még vele.

 

webfejlesztő & marketing szakember, phresh-it.hu

Horváth Szabolcs

Csabára egy fórumon találtam rá, ahol már rögtön az elején közvetlen és segítőkész volt. Ingyenesen segített egy témában és ebből a segítségből a későbbiek folyamán aztán munkakapcsolat lett. Sokat egyeztettünk, megismerte az oldalunkat a piacunkat Csaba, majd különböző javaslatokat tett a kitűzött rövid-, közép illetve hosszútávú célok eléréséhez.

Azt gondolom, mindenképpen megérte a befektetett erőforrásokat, bátran ajánlom mindenkinek Csaba munkásságát – kivéve a konkurenciáimat – 🙂

 

tulajdonos, patronbirodalom.hu

Palásti János

Első sorban nem egy SEO-val foglalkozó céghez fordultam, hanem helyben, Baján szerettem volna találni valakit, aki tud segíteni, aki irányt tud mutatni a kezdeti SEO lépésekben. Mindenképpen mentort kerestem, mert fontosnak tartottam, hogy én csináljam a feladatokat, nem elvégeztetni szerettem volna azokat. Google találatok között szerepelt Csaba, akit azonnal fel is hívtam. Az időzítés tökéletes volt, hiszen fél óra múlva egy személyes találkozó keretében azonnal megállapodtunk a mentorálásban és mivel volt egy kis szabadideje az első órát meg is tartotta. Hat alkalmas mentorálást választottam és minden perce megérte. Rengeteg segítséget és hasznos tanácsot kaptam, amit a jövőben is tudok kamatoztatni. Segítőkész volt és azonnal válaszolt minden kérdésemre. Külön pozitívum volt, hogy elvégeztette velem a feladatokat, hogy lássa értem miről beszélt.

Ha valaki SEO mentort keres, Csabát nyugodt szívvel tudom ajánlani. Az biztos, hogy a jövőben még fogunk együtt dolgozni.

 

tulajdonos, raktarkellekek.hu