Közösségi csatornáim:

+36 20 802 2623

Telefonálj

Hétköznap 7.00 – 17.00

Rendelkezésedre állok

Kapcsolat

Révai Csabának hívnak és 1994 óta foglalkozok az informatika különböző válfajaival.1997 óta az internetet is napi rendszerességgel használom. Közgazdasági diplomával végeztem a Pécsi Tudományegyetemen Vállalkozásfejlesztési szakirányon, de folyamatosan képeztem, képzem magam az informatika és az internet világából is.

A mai világban már minden cég életében elengedhetetlen, hogy megjelenjen a világháló különböző felületein. A bevételek jelentős része ma már az interneten keresztül érkezik, ezért rendkívül fontos, hogy minőségi és folyamatos jelenlétünkkel részt vegyünk a digitális világban.

Célom, hogy a magyar vállalkozások, vállalatok minél nagyobb hányada tudja kihasználni az internet adta végtelen lehetőségeket, bővíthesse termékpalettáját, dolgozói létszámát és folyamatosan növelni tudja árbevételét.

Keresőoptimalizálással, SEOval 2017 óta foglalkozom. Ebben az évben iratkoztam be Szilágyi Balázs (Honlapra Fel!) SEO Mesterkurzusára, ahol megismertem a SEO alapjaival, megtanultam az alapvető és annál magasabb szintű technikákat, melyek segítségével egy honlapot, webáruházat a Google találati listáinak első oldalára lehet repíteni.

A következő évben, években sem hagytam abba a tanulást, mivel minden SEO szakembernek, így nekem is folyamatosan fejlesztenem kell magamat, ezért Szuhi Attila (ITE.hu), Papp Gábor (ThePitch.hu) és Sipos Csaba (SEO Navigátor) képzéseinek segítségével még inkább beleástam magam a SEO mélyebb részeibe.

Írj nekem üzenetet

Elérhetőségeim

Székhely (nincs ügyfélfogadás): Baja

+36 20 802 2623

info@jovomarketing.hu

Kövess a további tippekért