JövőMarketing

SEO MENTOR

Te szeretnéd keresőoptimalizálni a saját weboldaladat, webáruházadat? Bele akarsz kóstolni a seozásba? Szükséged van egy személyes tanárra, mentorra, aki nem helyetted dolgozik, hanem csak irányít a SEO világában?

Mi a probléma a mai SEO tanfolyamokkal?

Rengeteg online SEO tanfolyam található az interneten, melyek között vannak ingyenesek és fizetősek is. Én is nagyon sokat meghallgattam, elvégeztem az évek során, közel ezer óra tanulás és több, mint 100 SEOzott weboldal, webáruház után nevezhetem magam gyakorlott SEO szakembernek.

Egy dolgot hiányolok a mai magyar keresőoptimalizálási tananyagokból, a személyességet. Egy olyan személyt, aki csak Neked segít, nem általánosan mondja el a tananyagot, hanem a saját weboldaladon keresztül tanít, kijavít, inspirál, mentorál. Nem helyetted dolgozik, hanem irányít, lehetőségeket mutat és rávezet a problémák megoldására, így gyorsabban, hatékonyabban tanulsz.

Miért vesztegetnél hónapokat, éveket a helyes beállítások megtalálására, ha rögtön el is érheted? Minden egyes elvesztegetett hónap súlyos forintokat, forint százezreket vesz ki a zsebedből.

Lassan, egyedül járod be az utat, vagy inkább gyorsan, mentorálva szeretnél pénzt termelni a keresőoptimalizálás segítségével?

Most már elérhető ez az online, de mégis személyre szabott lehetőség,

én leszek a Te SEO Mentorod.

Mivel indul a mentorálás?

Ha jelentkezel a SEO mentorálásra, először telefonon átbeszélünk minden felmerülő kérdést (ami nem direkt SEO) és ez természetes ingyenes.

Utána indulhat a direkt mentorálás.

Mennyibe kerül a SEO mentorálás?

A fenti árak magyarországi adószámmal rendelkezőknek szólnak; közösségi adószámmal rendelkező, nem magyar adószámú cégeknek szóló árajánlatért kérem keressen meg a megadott elérhetőségeken.

2020. január 1-e után az árak az alábbiak szerint változik.

A fenti árak magyarországi adószámmal rendelkezőknek szólnak; közösségi adószámmal rendelkező, nem magyar adószámú cégeknek szóló árajánlatért kérem keressen meg a megadott elérhetőségeken.

Továbbá a fenti árak munkaidőbeni (Munkanapokon 8 és 17 óra között) mentorálásra vonatkoznak.

Munkanapokon reggel 6 és 8 óra között, valamint délután 17 és 22 óra közötti mentorálás kapcsán + 25%-os, míg munkaszüneti napon, illetve hétvégén történő mentorálás esetén + 50%-os felár fizetendő.

Mit kapszhatsz még SEO mentorálás ideje alatt?

Egyidejűleg min. 2 munkaóra kifizetése esetén a saját weboldal technikai feltérképezése (Screaming Frog) és annak Excel táblázatos átadása, bemutatása ajándék.

Egyidejűleg min. 4 munkaóra kifizetése esetén a saját és 3 konkurens weboldal technikai feltérképezése (Screaming Frog) és annak Excel táblázatos átadása, bemutatása ajándék.

 

A Screaming Frog program által elkészített összegzés tökéletesen megmutatja a weboldalunk technikai (title, meta, leírások, duplikációk) hibáit, mely munkaórák tucatjait spórolja meg a felhasználónak, mivel nem kell egyesével leellenőrizni az alodalakat, hanem egy táblázatban látható minden együtt.

Korábbi mentoráltak véleménye

Az, hogy személyre szabottan, a saját honlapunkon keresztül tanulhattam, nagy könnyebbség volt, mert nem kellett a saját helyzetünkre lefordítani a hallottakat. Nagyon jó volt, hogy készséggel válaszolt a kérdéseimre, de nem hagyta, hogy elvesszek a részletekben. Ezt így sokkal hatékonyabbnak találtam, mintha egyedül próbáltam volna különféle oktató anyagok alapján eligazodni. A későbbiekben is szívesen dolgozom vele együtt, és jó szívvel ajánlom másnak is.

Vágó Zsófi

szerkesztő, vertelandrea.hu

A Jövőmarketing mentorálásán keresztül jelentősen megemelkedett a forgalmam és a reklámokon keresztül befolyó bevételeim. A Révai Csabával eltöltött órák hihetetlenül hasznosnak bizonyultak: megtanított arra, hogy milyen elvek alapján írjak cikket, és hogy mik fogták vissza a honlapom teljesítményét. Optimista, jó hangulattal eltöltött tanulást biztosított, korrekt áron!

Kerekes Levente

szerkesztő, epitoabc.hu

Mire vársz?

Jelentkezz SEO mentorálásra!

Kapcsolat (SEO mentor)