Közösségi csatornáim:

+36 20 802 2623

Telefonálj

Hétköznap 7.00 – 17.00

Rendelkezésedre állok

Weboldal készítés, eldöntöttem magam ura leszek és saját magam készítem el a személyes honlapomat, blogomat, de mi is kell hozzá, hogyan fogjak neki. Ezekről lesz szó a cikkben.

Az önmagunk és a családunk bemutatása, a gondolatok közkinccsé tétele, a magunkat, a körülöttünk lévőket foglalkoztató problémákat kibeszélése egyre inkább teret hódít a mai digitális világban, melyekre ideális lehetőség egy személyes honlap, vagy egy blog indítása.

 

Weboldal készítés: Mi is szükséges hozzá?

 

 

1. Domain

Le kell foglalni azt a domaint, amely a honlapunk címe lesz, amin keresztül elérhetővé válik honlapunk, blogunk. Bővebben.
 

2. Tárhely

Ki kell választanunk azt a megfelelő, minőségi, stabil tárhelyet és szolgáltatót, aki a honlapunkat tárolja. Bővebben.
 

3. Program, programcsomag

Kell egy olyan tartalomrendszer, amely segítségével létre lehet hozni a honlapot, pl. WordPress, Joomla. Bővebben.
 

Weboldal készítés: Ha ezek megvannak, akkor mi a következő lépés?

Ha ezeket kiválasztottuk, kifizettük (domain, tárhely), akkor a tárhelyszolgáltató segítségével üzembe tudjuk állítani az először üres honlapunkat.

Ezek után nincs más dolgunk, mint tartalommal megtölteni a honlapunkat, amely ha megfelelő minőségű és gyakoriságú lesz, akkor akár passzív bevételt is jelenthet a számunkra.

A legfontosabb tanács jelen esetben az, hogy folyamatosan karban legyen tartva a honlap folyamatosan legyen rajta új írások, mely mindegy, hogy naponta, hetente vagy havonta, a lényeg az, hogy folyamatos legyen, mivel akkor lehet látogatókat, és főleg visszatérő látogatókat odacsalogatni. Ha még a SEO-ra, keresőoptimalizálásra is figyelve van, akkor az már hab a tortán. 🙂

Kép forrása: medithIT

 

Révai Csaba vagyok, SEO mentor. 2017 óta foglalkozok keresőoptimalizálással, SEOval, azóta több száz honlap keresőoptimalizálásával bíztak meg. Mentoráláson kívül havidíjas keresőoptimalizálással (kivitelezés, tanácsadás) segítem ügyfeleimet.