Közösségi csatornáim:

+36 20 802 2623

Telefonálj

Hétköznap 7.00 – 17.00

Rendelkezésedre állok

GOOGLE ADS MENTORÁLÁS

Szeretnéd te hirdetni a saját weboldaladat, webáruházadat?

Azt hallottad vagy tapasztaltad, hogy a Google Ads nem működik? Szükséged van egy tanárra, aki megmutatja hogyan hirdethetsz profitábilisan?

Jelentkezem

Probléma a mai Googles Ads tanfolyamokkal

Egy dolgot hiányolok a mai magyar Google Ads tananyagokból, a személyességet. Egy olyan személyt, aki csak Neked segít, nem általánosan mondja el a tananyagot, hanem a saját weboldaladon keresztül tanít, kijavít, inspirál, mentorál.

Nem helyetted dolgozik, hanem irányít, lehetőségeket mutat és rávezet a problémák megoldására, így gyorsabban, hatékonyabban tanulsz.

A mentorálás előnyei

Egyedül hónapokat, éveket elvesztegethetsz és százezreket is elpazarolhatsz a helyes beállítások megtalálására, ami az Ads hirdetések esetén különösen igaz, mert nagyon könnyű pár rossz beállítással vagy hiányos stratégiával több százerer forintot is elkölteni.

Minden elvesztegetett hónap drága költségeket eredményez és az elpocsékolt hirdetési költségen túl extra bevételt vesz ki a zsebedből.

Tiéd a döntés! Lassan, egyedül járod be az utat, vagy inkább gyorsan, mentorálva szeretnél pénzt termelni a Google Ads hirdetések segítségével?

Mivel indul a Google Ads mentorálás?

Ha jelentkezel, először telefonon átbeszélünk minden felmerülő kérdést és ez természetes ingyenes. Utána indulhat a direkt mentorálás.

Mit tanulhatsz a mentorálás során?

Érintendő területek:

  • Ads fiók létrehozása
  • Kampány, hirdetés indítása
  • Minőségi hirdetési szöveg írása
  • Kulcsszavak, cél URL-ek kiválasztása
  • Nem releváns kulcsszavak kizárása
  • Konverziók beállítása
  • Eredmények elemzése
  • Kampányok optimalizálása
Google Ads coach, Google Ads mentor
Google Ads mentor

A saját oldaladon keresztül tanulhatod meg a Google Ads hirdetések alapvető lépéseit, így rögtön látod az eredményeket is.

Feladatokat kapsz, melyeken keresztül bemutathatod és gyakorolhatod a megtanult elemeket, így gyorsabban és biztosabban rögzülnek a tanultak, ami biztosítja, hogy később egyedül tudd hirdetni a weboldaladat, webáruházadat.

Az egyetlen rossz kérdés a fel nem tett kérdés!
A közben felmerülő kérdéseidet azonnal megválaszolom, mert a cél az, hogy megértsd az összképet és a hirdetési rendszer logikáját.

A SEO és a Google Ads szorosan kapcsolódik

A SEO vagy keresőoptimalizálás és a Google hirdetések nagyon szorosan összefüggnek, hiszen egy megfelelően keresőoptimalizált oldalt nem csupán a keresési találatoknál, hanem a hirdetéseknél is előnyben részesít a kereső.

A többalkalmas és a hosszabb távú mentorálás csomagok esetén lehetőséged van váltani a SEO és a Google Ads mentorálás órák között, hiszen minden esetben egyén és oldal függő, hogy milyen gyorsan érhető el eredmény és az alapok betonbiztos elsajátítása.

Mennyibe kerül a mentorálás?

Visszatérő mentorált akkor vagy, ha az elmúlt 1 évben már igénybe vetted mentor szolgáltatásomat.

(Ha 4 órás csomagot vásároltál, akkor újabb 1, vagy 4  órás csomagot kedvezményesen vásárolhatsz meg, de a 8 órásat nem)

 

A fenti árak magyarországi adószámmal rendelkezőknek szólnak. Közösségi adószámmal rendelkező, nem magyar adószámú cégeknek szóló árajánlatért kérem keressen meg a megadott elérhetőségeken.

Árak 2024.01.01-től

Visszatérő mentorált akkor vagy, ha az elmúlt 1 évben már igénybe vetted mentor szolgáltatásomat.

(Ha 4 órás csomagot vásároltál, akkor újabb 1, vagy 4  órás csomagot kedvezményesen vásárolhatsz meg, de a 8 órásat nem)

 

A fenti árak magyarországi adószámmal rendelkezőknek szólnak. Közösségi adószámmal rendelkező, nem magyar adószámú cégek, valamint SEO szolgáltatást végző cégek, vállalkozók egyedi árajánlatért kérem keressen meg a megadott elérhetőségeken.

Korábbi mentoráltjaim véleménye

Horváth Szabolcs

Csabára egy fórumon találtam rá, ahol már rögtön az elején közvetlen és segítőkész volt. Ingyenesen segített egy témában és ebből a segítségből a későbbiek folyamán aztán munkakapcsolat lett. Sokat egyeztettünk, megismerte az oldalunkat a piacunkat Csaba, majd különböző javaslatokat tett a kitűzött rövid-, közép illetve hosszútávú célok eléréséhez.

Azt gondolom, mindenképpen megérte a befektetett erőforrásokat, bátran ajánlom mindenkinek Csaba munkásságát – kivéve a konkurenciáimat – 🙂

tulajdonos, patronbirodalom.hu

 

Németh György

Bérelt weboldalam van, amelyet saját magam tartok karban. Ezért tartottam fontosnak, hogy saját magam készítsem az oldal SEO-ját is. Csaba mentorálásával a saját gépemen, saját weboldalamon végeztük el a különböző – ingyenes- szoftverekkel az elemzéseket, majd a felmerülő hibákat együtt javítottuk ki egy-egy példán keresztül. Így begyakorolva, a következő időpontra az ilyen típusú hibákat már kijavítva léphettünk tovább.

Csaba nagy hangsúlyt fektet az önálló tudás megszerzésére, ezért igazán használható tudást kapsz.

Csak javasolni tudom mindenkinek, aki saját maga kívánja a webshopját fejleszteni.

 

tulajdonos, mesesajandekok.hu

Palásti János

Első sorban nem egy SEO-val foglalkozó céghez fordultam, hanem helyben, Baján szerettem volna találni valakit, aki tud segíteni, aki irányt tud mutatni a kezdeti SEO lépésekben. Mindenképpen mentort kerestem, mert fontosnak tartottam, hogy én csináljam a feladatokat, nem elvégeztetni szerettem volna azokat. Google találatok között szerepelt Csaba, akit azonnal fel is hívtam. Az időzítés tökéletes volt, hiszen fél óra múlva egy személyes találkozó keretében azonnal megállapodtunk a mentorálásban és mivel volt egy kis szabadideje az első órát meg is tartotta. Hat alkalmas mentorálást választottam és minden perce megérte. Rengeteg segítséget és hasznos tanácsot kaptam, amit a jövőben is tudok kamatoztatni. Segítőkész volt és azonnal válaszolt minden kérdésemre. Külön pozitívum volt, hogy elvégeztette velem a feladatokat, hogy lássa értem miről beszélt.

Ha valaki SEO mentort keres, Csabát nyugodt szívvel tudom ajánlani. Az biztos, hogy a jövőben még fogunk együtt dolgozni.

 

tulajdonos, raktarkellekek.hu

Vágó Zsófi

Az, hogy személyre szabottan, a saját honlapunkon keresztül tanulhattam, nagy könnyebbség volt, mert nem kellett a saját helyzetünkre lefordítani a hallottakat.

Nagyon jó volt, hogy készséggel válaszolt a kérdéseimre, de nem hagyta, hogy elvesszek a részletekben.

Ezt így sokkal hatékonyabbnak találtam, mintha egyedül próbáltam volna különféle oktató anyagok alapján eligazodni.

A későbbiekben is szívesen dolgozom vele együtt, és jó szívvel ajánlom másnak is.

 

szerkesztő, vertelandrea.hu

Putz Mónika

Nagyon örülök hogy rátaláltam Csabára, aki a saját oldalamon keresztül mutatta meg nekem személyre szabottan a teendőket, amely nélkül elveszettnek éreztem volna magam a sok információ között, amelyet elolvastam a keresőoptimalizálással kapcsolatban. Csaba minden kérdésemre készséggel, szakértelemmel azonnal tudott válaszolni, és olyan hibákat sikerült közreműködésével kijavítani, ami mérföldkövekkel mozdította elő az oldalam látogatottságát.

Nagyon köszönöm a munkáját, a szakértelmét és a hozzáállását, mindenkinek szeretettel ajánlom őt.

masszőr, masszazseserintesterapia.hu

Kis Krisztián

Fantasztikus ötletnek tartom, hogy a mentorálás alatt a tanulást a saját oldalamon keresztül végeztük.

Rendkívül személyre szabott az élmény és rengeteg időt és energiát megspórol, hiszen az első dolgunk ilyenkor, hogy a tanultakat elvégezzük az oldalunkon. Erre a Csabánál nem volt szükség.

Az órák gyorsan repültek a kellemes hangulatban és minden kérdésemre azonnal választ kaptam.

Csak ajánlani tudom és biztosra veszem hogy dolgozni fogok még vele.

 

webfejlesztő & marketing szakember, phresh-it.hu

Kerekes Levente

A Jövőmarketing mentorálásán keresztül jelentősen megemelkedett a forgalmam és a reklámokon keresztül befolyó bevételeim.

A Révai Csabával eltöltött órák hihetetlenül hasznosnak bizonyultak: megtanított arra, hogy milyen elvek alapján írjak cikket, és hogy mik fogták vissza a honlapom teljesítményét.

Optimista, jó hangulattal eltöltött tanulást biztosított, korrekt áron!

 

szerkesztő, epitoabc.hu