SEO alapok megtanulása SEO mentor segítségével

Te szeretnéd keresőoptimalizálni a saját weboldaladat, webáruházadat?

Bele akarsz kóstolni a seozásba? Szükséged van egy tanárra, mentorra, aki nem helyetted dolgozik, hanem csak irányít a SEO világában?

Jelentkezem mentorálásra

Mi a probléma a mai SEO tanfolyamokkal?

Rengeteg online keresőoptimalizálási tanfolyam található az interneten, melyek között vannak ingyenesek és fizetősek is. Ezek közül mindegyik megtanítja a SEO alapokat. Én is nagyon sokat meghallgattam, elvégeztem az évek során, közel ezer óra tanulás és több, mint 100 SEOzott weboldal, webáruház után nevezhetem magam gyakorlott SEO szakembernek.

Egy dolgot hiányolok a mai magyar keresőoptimalizálási tananyagokból, a személyességet. Egy olyan személyt, aki csak Neked segít, nem általánosan mondja el a tananyagot, hanem a saját weboldaladon keresztül tanít, kijavít, inspirál, mentorál. Nem helyetted dolgozik, hanem irányít, lehetőségeket mutat és rávezet a problémák megoldására, így gyorsabban, hatékonyabban tanulsz.

Miért vesztegetnél hónapokat, éveket a helyes beállítások megtalálására, ha rögtön el is érheted? Minden egyes elvesztegetett hónap súlyos forintokat, forint százezreket vesz ki a zsebedből.

Lassan, egyedül járod be az utat, vagy inkább gyorsan, mentorálva szeretnél pénzt termelni a keresőoptimalizálás segítségével?

Most már elérhető ez az online, de mégis személyre szabott lehetőség.

 

Én leszek a Te SEO Mentorod!

Mivel indul a SEO mentorálás?

Ha jelentkezel a SEO mentorálásra, először telefonon átbeszélünk minden felmerülő kérdést (ami nem direkt SEO) és ez természetes ingyenes.Utána indulhat a direkt mentorálás.

Miről tanulhatsz a mentorálás során?

SEO alapok:

  • Search Console rendszer alapos megismerése, adainak elemzése
  • Kulcsszókutatás
  • Konkurensek feltérképezése, inspiráció gyűjtése
  • Weboldalak alapvető technikai beállításainak elvégzése
  • Tartalom bővítése, optimalizálása
  • Linképítés megkezdése

 

Mindegyik területnél a saját oldaladon keresztül tanulhatod meg a SEO alapvető lépéseit.

Feladatokat kapsz, melyeken keresztül bemutathatod a megtanult elemeket, mivel a cél az, hogy hosszabb távon egyedül tudd keresőoptimalizálni a weboldaladat, webáruházadat.

Csak akkor engedem el a kezed, ha már meggyőződtem arról, hogy egyedül is tudsz haladni.
Csak a fel nem tett kérdés a rossz kérdés.

Szoftverek segítségével is támogatom a haladásodat

Speciálisan SEO területre készített szoftverek segítségével sokkal könnyebb és gyorsabb bizonyos területeken a keresőoptimalizálás (linkhálózat feltérképezése, konkurencia analízis, tartalmi optimalizáció).

Neked nem kell ezeket a drága szoftvereket megvásárolni, rendszerekre előfizetni, mivel ezek darabjai havi díj 20e-25e Ft-tól indulnak.

Ha együtt dolgozunk, akkor ezen programokból (pl. SEMrush, Ahresh, Majestic, SEO Powesuite programcsalád) a Te honlapodra vonatkozó adatokat oda fogom adni díjmentesen és közösen értelmezzük is majd ezeket.

 

Mit kapszhatsz még SEO mentorálás ideje alatt?

Egyidejűleg min. 2 munkaóra kifizetése esetén a saját weboldal technikai feltérképezése (Screaming Frog) és annak Excel táblázatos átadása, bemutatása ajándék.

Egyidejűleg min. 4 munkaóra kifizetése esetén a saját és 3 konkurens weboldal technikai feltérképezése (Screaming Frog) és annak Excel táblázatos átadása, bemutatása ajándék.

A Screaming Frog program által elkészített összegzés tökéletesen megmutatja a weboldalunk technikai (title, meta, leírások, duplikációk) hibáit, mely munkaórák tucatjait spórolja meg a felhasználónak, mivel nem kell egyesével leellenőrizni az alodalakat, hanem egy táblázatban látható minden együtt.

Árak 2021. január 1-től

Visszatérő mentorált akkor vagy, ha az elmúlt 1 évben már igénybe vetted mentor szolgáltatásomat.

(Ha 6 órás csomagot vásároltál, akkor újabb 1 vagy 6 órás csomagot kedvezményesen vásárolhatsz meg, de a 12 órásat nem)

 

A fenti árak magyarországi adószámmal rendelkezőknek szólnak. Közösségi adószámmal rendelkező, nem magyar adószámú cégeknek szóló árajánlatért kérem keressen meg a megadott elérhetőségeken.

Korábbi mentoráltjaim véleménye

Pál Szilárd

15 éve vannak honlapjaim így a SEO nem ismeretlen számomra. Ahhoz azonban, hogy egy weboldal tulajdonos folyamatosan szinten tartsa keresőoptimalizálással kapcsolatos ismereteit, mindenképpen szakember segítsége szükséges.

Ugyan rengeteg dolgot meg lehet tanulni könyvekből, videókból vagy on-line kurzusokból, így a SEO egyes részelemeit is, ám Csaba SEO mentorálása azért nagyszerű, mert igazi konstruktív oktatói szerepet tölt be. Kíméletlenül elmondja, amit rosszul csinálsz, de azt is, amit jól. A saját honlapodon keresztül ismertet meg a SEO-alapú tartalomgyártással, de sokszor előkerül a technikai SEO és a linképítés is.

Egyszóval Csaba valóban, szó szerint mentorál, én mindenkinek csak ajánlani tudom.

tulajdonos, naptarak.com

Herman Norbert

Kedves Csabi ezúton szeretném megköszönni mentorálásod, mellyel rengeteget segítettél és viszonylag rövid idő elteltével szemre látható eredmények születtek.

Célirányos tanácsra volt szükségem, mert könyveim már voltak. Azt hittem vége, „kuka” a webáruházam és motort kell váltanom, de feltártad a kiaknázatlan  lehetőségeim és hibáimra egyaránt.

Egy biztos, hogy a Jövő Marketing volt a legjobb választás 🙂

tulajdonos, heatcontroll.hu

Szűcs Detti

Kiváló megoldásnak tartom Csaba ötletét, amivel olyan weboldal tulajdonosoknak ad segítséget, akik szeretnék saját kézben tartani az oldaluk felépítését, de nem tudják hogy kezdjenek hozzá, illetve elakadnak a SEO bonyolult világában.

A mentorálás során pontosan azt kaptam, amit Csaba a jövő marketing oldalon ígért. Nagyon meg vagyok elégedve a kapott információkkal.

Rengeteg olyan praktikát és trükköt mutatott, amivel megkönnyíthetem a weboldalam láthatóságát a világhálón.

babafotós, babaemlekek.hu

Vágó Zsófi

Az, hogy személyre szabottan, a saját honlapunkon keresztül tanulhattam, nagy könnyebbség volt, mert nem kellett a saját helyzetünkre lefordítani a hallottakat.

Nagyon jó volt, hogy készséggel válaszolt a kérdéseimre, de nem hagyta, hogy elvesszek a részletekben.

Ezt így sokkal hatékonyabbnak találtam, mintha egyedül próbáltam volna különféle oktató anyagok alapján eligazodni.

A későbbiekben is szívesen dolgozom vele együtt, és jó szívvel ajánlom másnak is.

 

szerkesztő, vertelandrea.hu

Kerekes Levente

A Jövőmarketing mentorálásán keresztül jelentősen megemelkedett a forgalmam és a reklámokon keresztül befolyó bevételeim.

A Révai Csabával eltöltött órák hihetetlenül hasznosnak bizonyultak: megtanított arra, hogy milyen elvek alapján írjak cikket, és hogy mik fogták vissza a honlapom teljesítményét.

Optimista, jó hangulattal eltöltött tanulást biztosított, korrekt áron!

 

szerkesztő, epitoabc.hu

Kis Krisztián

Fantasztikus ötletnek tartom, hogy a mentorálás alatt a tanulást a saját oldalamon keresztül végeztük.

Rendkívül személyre szabott az élmény és rengeteg időt és energiát megspórol, hiszen az első dolgunk ilyenkor, hogy a tanultakat elvégezzük az oldalunkon. Erre a Csabánál nem volt szükség.

Az órák gyorsan repültek a kellemes hangulatban és minden kérdésemre azonnal választ kaptam.

Csak ajánlani tudom és biztosra veszem hogy dolgozni fogok még vele.

 

webfejlesztő & marketing szakember, phresh-it.hu

Putz Mónika

Nagyon örülök hogy rátaláltam Csabára, aki a saját oldalamon keresztül mutatta meg nekem személyre szabottan a teendőket, amely nélkül elveszettnek éreztem volna magam a sok információ között, amelyet elolvastam a keresőoptimalizálással kapcsolatban. Csaba minden kérdésemre készséggel, szakértelemmel azonnal tudott válaszolni, és olyan hibákat sikerült közreműködésével kijavítani, ami mérföldkövekkel mozdította elő az oldalam látogatottságát.

Nagyon köszönöm a munkáját, a szakértelmét és a hozzáállását, mindenkinek szeretettel ajánlom őt.

masszőr, masszazseserintesterapia.hu

Horváth Szabolcs

Csabára egy fórumon találtam rá, ahol már rögtön az elején közvetlen és segítőkész volt. Ingyenesen segített egy témában és ebből a segítségből a későbbiek folyamán aztán munkakapcsolat lett. Sokat egyeztettünk, megismerte az oldalunkat a piacunkat Csaba, majd különböző javaslatokat tett a kitűzött rövid-, közép illetve hosszútávú célok eléréséhez.

Azt gondolom, mindenképpen megérte a befektetett erőforrásokat, bátran ajánlom mindenkinek Csaba munkásságát – kivéve a konkurenciáimat – 🙂

tulajdonos, patronbirodalom.hu

 

Németh György

Bérelt weboldalam van, amelyet saját magam tartok karban. Ezért tartottam fontosnak, hogy saját magam készítsem az oldal SEO-ját is. Csaba mentorálásával a saját gépemen, saját weboldalamon végeztük el a különböző – ingyenes- szoftverekkel az elemzéseket, majd a felmerülő hibákat együtt javítottuk ki egy-egy példán keresztül. Így begyakorolva, a következő időpontra az ilyen típusú hibákat már kijavítva léphettünk tovább.

Csaba nagy hangsúlyt fektet az önálló tudás megszerzésére, ezért igazán használható tudást kapsz.

Csak javasolni tudom mindenkinek, aki saját maga kívánja a webshopját fejleszteni.

 

tulajdonos, mesesajandekok.hu

Palásti János

Első sorban nem egy SEO-val foglalkozó céghez fordultam, hanem helyben, Baján szerettem volna találni valakit, aki tud segíteni, aki irányt tud mutatni a kezdeti SEO lépésekben. Mindenképpen mentort kerestem, mert fontosnak tartottam, hogy én csináljam a feladatokat, nem elvégeztetni szerettem volna azokat. Google találatok között szerepelt Csaba, akit azonnal fel is hívtam. Az időzítés tökéletes volt, hiszen fél óra múlva egy személyes találkozó keretében azonnal megállapodtunk a mentorálásban és mivel volt egy kis szabadideje az első órát meg is tartotta. Hat alkalmas mentorálást választottam és minden perce megérte. Rengeteg segítséget és hasznos tanácsot kaptam, amit a jövőben is tudok kamatoztatni. Segítőkész volt és azonnal válaszolt minden kérdésemre. Külön pozitívum volt, hogy elvégeztette velem a feladatokat, hogy lássa értem miről beszélt.

Ha valaki SEO mentort keres, Csabát nyugodt szívvel tudom ajánlani. Az biztos, hogy a jövőben még fogunk együtt dolgozni.

 

tulajdonos, raktarkellekek.hu