Közösségi csatornáim:

+36 20 802 2623

Telefonálj

Hétköznap 7.00 – 17.00

Rendelkezésedre állok

Révai Csaba SEO szakértő

Révai Csabának hívnak és 1994 óta foglalkozok az informatika különböző válfajaival.1997 óta az internetet is napi rendszerességgel használom. Közgazdasági diplomával végeztem a Pécsi Tudományegyetemen Vállalkozásfejlesztési szakirányon, de folyamatosan képeztem, képzem magam az informatika és az internet világából is.

Keresőoptimalizálással, SEOval 2017 óta foglalkozom. Ebben az évben iratkoztam be Szilágyi Balázs (Honlapra Fel!) SEO Mesterkurzusára, ahol megismertem a SEO alapjaival, megtanultam az alapvető és annál magasabb szintű technikákat, melyek segítségével egy honlapot, webáruházat a Google találati listáinak első oldalára lehet repíteni.

A következő évben, években sem hagytam abba a tanulást, mivel minden SEO szakértőnek, így nekem is folyamatosan fejlesztenem kell magamat, ezért Szuhi Attila (ITE.hu), Papp Gábor (ThePitch.hu) és Sipos Csaba (SEO Navigátor) képzéseinek segítségével még inkább beleástam magam a SEO mélyebb részeibe.

Miben tud segíteni egy SEO szakértő?

 

Egy igazi szakember először nem tanácsol semmit, hanem fülel, hallgat, figyel. Meghallgatja az ügyfelet, a potenciális érdeklődőt.

Utána kérdéseket tesz fel a cégével, a vállalkozásával és annak problémájával kapcsolatban. Ha mindezeken túl vagy, akkor…

Akkor jöhet a kutatás, felméri a megbízó vállalkozásának honlapját, felkutatja a hibákat, megvizsgálja a konkurenciát és cselekvési tervet készít, stratégiát állít fel az ügyfélnek.

Az igazi SEO szakértő nem csak fejlesztési terveket, javaslatokat ad, hanem a felmerülő hibákat is orvosolja, megoldja.

Megbízónk felé kötelességünk a pozitív és a negatív véleményeket is elmondani akár a honlap struktúrájáról, akár annak tartalmáról, mivel még mindig a honlap tartalma, annak technikai felkészítése adja a legnagyobb lökést a honlap keresőoptimalizálási erejéhez, helyezéséhez.

Kapcsolat

2 + 6 =