Közösségi csatornáim:

+36 20 802 2623

Telefonálj

Hétköznap 8.00 – 16.00

Rendelkezésedre állok

2019. szeptember 26-án Sebestyén Balázs a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában ellőtte a startot, közzé tette a legújabb projekje honlapjának címét, mely az E-mentes övezet nevet kapta. Az oldal szakmaiságát Tóth Gábor, azaz BioGabi szakértelme szavatolja. A Balázsék műsorban elhangzott reklám rögtön ugrásszerű ismertséget és nézettséget hozott a weboldalnak, de most nézzük meg a friss weboldalt a keresőoptimalizálás szempontjai szerint.

 

Átirányítások:

Kezdjük rögtön azzal, hogy a weboldal indulásakor még másik URL címen volt elérhető (e-mentes.com), ezt később megváltoztatták (https://ementesovezet.hu) és nagyon helyesen 301-es átirányítást használva az új webcímre irányították.

301 átirányítás

 

A Website Auditor programot végig futatva az alábbi elemzést mutatta az oldallal kapcsolatban:

Átorányítások

Az ismétlődő HTTP / HTTPS változat esetében figyelmeztetést jelez a szoftver, de manuális rákeresés nem fozott 1 találatot sem, így várhatóan az idő múlásával teljesen ki fog kopni a nem https változat.

 

Szükséged lenne egy SEO szakember tudására? Szeretnéd, ha nem Neked kellene keresőoptimalizálni a saját a honlapod, webáruházadat keresőoptimalizálását?

Esetleg Te magad akarod seozni a weboldalad és egy SEO mentor segítségére van szükséged, aki irányít, oktat a saját honlapod organikus találatainak növelése kapcsán?

A Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken tudod felvenni a kapcsolatot a JövőMarketing keresőoptimalizálási szakértőjével, oktatójával, Révai Csabával.

INGYENES SEO OKTATÓ VIDEÓK

Szeretnél hozzáférni az ingyenes SEO oktatóvideóimhoz?

A keresztneved és az e-mail címed megadásával hozzáférhetsz a több, mint 50 SEO oktató videómhoz.